Hjelp / FAQ

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt her, er du velkommen til å skrive til oss på support@m3panel.com.

Pris på medlemskap

Det er gratis å være medlem hos oss. Vi betaler også frakten når vi sender gavene du bestiller.

Veksle poeng til penger

Det er ikke mulig å veksle poeng til penger.

Bytte e-postadresse

Du kan endre e-postadressen ved å logge inn på kontoen din, klikke på menyvalget "Min konto" og deretter "Administrer min konto".

Avslutte medlemskap

Du kan avslutte medlemskapet ditt ved å logge inn på kontoen din, klikke på menyvalget "Min konto" og deretter "Avslutte medlemskap".

Mangler poeng for undersøkelse

Poengene dine blir oppdatert med 48-timers mellomrom. Hvis du mangler poeng for en undersøkelse etter 48 timer, kan du skrive til oss på support@m3panel.com.

Utvalg i panelbutikken

Fortell oss på support@m3panel.com hva du ønsker å kjøpe i panelbutikken. Vi utvider stadig utvalget av varer i panelbutikken, men vi kan ikke love at vi vil klare å oppfylle ønsket ditt.

Verv en venn

For hver person du verver til M3 Panel, vil du motta 250 poeng. Det eneste kravet som stilles, er at personen du verver selv tjener opp til 300 poeng ved å svare på undersøkelser. Du kan verve en venn ved å logge inn på kontoen din, og klikke på menyvalget "Verve en venn".

Behandling av personopplysninger

Vi behandler personopplysningene dine i overensstemmelse med våre Retningslinjer for personvern og Vilkår og betingelser. Du har alltid muligheten til å trekke tilbake ditt samtykke, og til å få all informasjon vi har samlet inn om deg slettet ved å skrive til oss på support@m3panel.com og be oss om å slette profilen din.